Sasja in een notendop

Hoi,

Ik ben Sasja, moeder, (ver)beeldend kunstenaar, blogger, eeuwig student, docent en fervent moestuinier. Ik woon met mijn lief en twee kinderen in ,het tot de verbeelding sprekende, Purmerend.

blogpost-1-foto-1

Maart 2016 kwam ik in de ziektewet terecht met een fikse Burn-Out.  De grote boosdoener was niet de werkdruk, het combineren van werk met een studie of mijn hectische gezinsleven. De oorzaak lag toch echt primair bij mijzelf. Met dit gegeven ben ik hard aan de slag gegaan en het eerste wat ik in dit proces ontdekte, was het feit dat ik al jaren mijn kunstenaarsschap verwaarloosde en zelfs onderdrukte. Mijn creatieve ik smeekte om weer gezien en gehoord te worden.

Eén van de eerste stappen die ik zette op mijn helende
en creatieve ontdekkingsreis was het opzetten van mijn blog.  Hier vind je mijn hersenspinsels, avonturen en mijmeringen.  Soms serieus, soms met een knipoog, maar altijd 100% Sasja.

Ik wens je veel leesplezier!

Groetjes Sas

2 antwoorden op “Sasja in een notendop”

 1. Beste Sasja, hier iemand in dezelfde situatie. Ben er na een zware burn-out achter gekomen dat mijn passie ligt in het creëren van mooie dingen. En dan vooral op het gebied van schilderen, mixed media en artjournalling. Ik hoop dat het nu beter met je gaat. Ik ben er nog lang niet, maar ik doe nu in ieder geval dingen waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen. Succes met al je plannen!

  1. Hoi Suus,
   Niet alleen dezelfde situatie, maar ook dezelfde passies!
   En het blijft (daar ben ik nu wel achter) een mooi, maar intensief leerproces.

   Jij ook veel succes en plezier met alle dingen waar je hart sneller van gaat kloppen!

   Liefs Sasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *