Een “frisse” start

Blogpost 1 foto 1

Het leek zo’n mooi romantisch idee, een blog beginnen. Iedere week een fijn stukje schrijven over mijn moestuin, creativiteit, kunst, studie, gezin en al die andere zaken waar ik zo van geniet.  Ik zag het al helemaal voor me.

Iedere week nestel ik mijzelf in mijn knusse werkplekje met uitzicht op de tuin. Terwijl ik thee drink en onze schattige kipjes gadesla, schrijf ik al mijmerend over de belangrijke zaken in het leven. Uiteraard gebeurt dit allemaal uitermate ontspannen en haast als vanzelf.

Echter….

De werkelijkheid is anders. Ik ben al uren bezig met het tot stand krijgen van een werkende FTP-verbinding en het installeren van diverse web-apps. Tierend en met klotsende oksels zit ik achter mijn laptop. Ik heb vlekken in mijn nek en waarschijnlijk voor het eerst van mijn leven een hoge bloeddruk.De blogpost die ik had voorbereid is ook verdwenen en mijn hippe theeglas bleek niet hitte bestendig.

Ineens moet ik denken aan de bedrijfsarts die mij op het hart drukte stressvolle situaties ,te allen tijde, te vermijden.

 

OK, er is maar één oplossing op dit moment. Accepteren dat ik de techniek nog niet helemaal onder de knie heb en op zoek gaan naar een nieuwe theebeker.

Blogpost 1 foto 2